Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Situatat kur ndodhin sulmet e shejtanëve
  Situatat kur ndodhin sulmet e shejtanëve

  Prekja e xhinëve mund të ndodhë në rastet që vijojnë: 1. kur xhini irritohet nga ndonjë sjellje e pakontrolluar që e godet, sepse xhini është i padukshëm ( e përvëlon me ujë valë kur e derdh ujin, bie mbi të e te ngjashme). 2. kur xhini ose xhinesha dashurohet në krijesën njerëzore. 3. kur xhini…

 • Reagimet ndaj leximit të Kuranit
  Reagimet ndaj leximit të Kuranit

  Reagimet ndaj leximit të Kuranit Ne gjithashtu mund të interpretojmë reagimet e personit me leksionet Kuranore për të ndihmuar në diagnozën: • Reagimi më tipik i magjisë është nxehtësi në tërë trupin: magji është duke u djegur. • Personi gjithashtu mund të ndjej gjëra të daljes prej tij: magji po largohet. • Kur ai ndjen…

Rukje

Shendeti

1 kokërr shegë në ditë për të bërë gjakun të “vërshojë” në trup
1 kokërr shegë në ditë për të bërë gjakun të “vërshojë” në trup

Vetitë fantastike të shegës tashmë njihen. Shega është fruti më i mirë që ka veti në mjekimin dhe parambrojtjen e sëmundjeve të zemrës dhe atyre të gjakut. Ekstraktet e shegës kanë aftësi të ndryshojnë patologjinë primare si trashjen progresive të arteriereve koronare të cilat shkaktohen nga grumbullimi i yndyrës. Studimi është testuar fillimisht tek minjtë…

Me Shume

Sëmundjet

 • Kurat kimike dhe popullore për të sëmurët me epilepsi
  Kurat kimike dhe popullore për të sëmurët me epilepsi

  Kurat kimike dhe popullore për të sëmurët me epilepsi Ekzistojnë disa ilaçe shumë efektive për largimin e plotë të krizave epileptike ose të pakësimit të tyre në minimum. Bëhet fjala për ilaçe kimike të quajtura “antispazmatikë”, siç është Phenobarbital, Phenytoin, Primidon, etj; ilaçe të cilat nuk duhet të merren veçse me autorizimin e mjekut specialist.…

 • Shtypja e zemrës
  Shtypja e zemrës

  Shtypja e zemrës Çdo ditë përgjatë një muaji nevojitet që pas çdo shujte të merret një lugë mjaltë. Gjithashtu, mund të pihet edhe lëngu i karrotës.

 • Mjalti dhe qumështi kundër pagjumësisë
  Mjalti dhe qumështi kundër pagjumësisë

  Pagjumësia Një gotë qumësht të nxehtë duhet ëmbëlsuar me një lugë të madhe mjaltë dhe kjo të pihet një orë para gjumit. Pas kësaj do të flesh bukur dhe këndshëm deri në ezanin e sabahut, me ndihmën e Zotit.