Sunday, 24/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Një metodë vetëmjekuese dhe 100% e sigurt, InshaAllah
  Një metodë vetëmjekuese dhe 100% e sigurt, InshaAllah

  Një metodë vetëmjekuese dhe 100% e sigurt, InshaAllah Ajo me fjalën: Estagfirullah (kërkoj faljen tënde o Zot) Kjo kurë është çdo ditë nga 2-4 orë, Istigfar pa ndalë derisa të zgjidhet problemi yt, dhe vazhdon edhe pas zgjidhjes së tij, deri në vdekjen tënde. Shumë pacientë vinë e shkojnë. Përvoja më ka mësuar shumë gjëra…

 • Duaja për mbrojtjen e fëmijëve
  Duaja për mbrojtjen e fëmijëve

  Transmetohet se Pejgamberi (Sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) për nipat e tij, Hasanin dhe Husejnin, bënte këtë lutje: أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ U’idhukuma bi kelimatil-lahit-támmeh, min kul-li shejtanin ve hámmeh, ve min kul-li ‘ajnin ve lámeh. Lus All-llahun që t`ju mbrojë me fjalët e tija të plota nga…

Rukje

Shendeti

Apis mellifera (bleta)
Apis mellifera (bleta)

Sherimi me helem (thumbim) blete Skleroza e shumëfishtë është një sëmundje e cila prek 1 milion njerëz në botë. Personat që vuajnë nga kjo sëmundje duhet të marrin ilaçe për një kohë të gjatë, të cilat ofrojnë vetëm pak lehtësim, për një trup i cili në mënyrë progresive përkeqësohet. Kështu ishte rasti i Pat Wagner,…

Me Shume

Sëmundjet

 • Mjalti si ilaç për 26 sëmundje
  Mjalti si ilaç për 26 sëmundje

  Disa mënyra të mjekimit me mjaltë, bazuar në këshillat që ka dhënë Pejgamberit [S.A.W.S], të cilat Dr.Kolosau nga Turqia, në ordinancën e tij në Stamboll i ka praktikuar tek pacientët dhe te vajzat e veta.1---NJOLLAT NE ZORRË: Pirja e mjaltit të shkrir në ujë zhduk njollat e zorëve për një periudh relativisht të shkurtë 2---TË…

 • Çaj antistres dhe forcues kujtese
  Çaj antistres dhe forcues kujtese

    Stresi është një reaksion natyror i organizmit ndaj presioneve të jashtme ngacmuese. Njeriu ka nevoje per një zhvillim normal, fizik e psikik. Vetite: Perzierja bimore synon te menjanoje pagjumesite e shkalles se pare ose te dyte, te forcoje kujtesen dhe te aktivizoje trurin ne pune gjate dites. Perberesit: Lule bliri, milce, lule basani, rozmarine,…

 • Vetitë shëruese te lakrës
  Vetitë shëruese te lakrës

  Edhe pse jo te gjithë e dine, lakra ka veçori te mrekullueshme shëruese. Ja per çfarë mund te përdoret ajo. Per dhembjet reumatike: Lahet fleta e lakrës, i hiqen damarët, hekuroset me cilindër ose me një shishe që të rrafshohet. Kjo fletë vihet në vendin me dhembje dhe mbulohet me leckë liri, duke e përforcuar…

Categories

Archives