Tuesday, 14/8/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Nëse shef gjatë gjumit në ëndërr diçka qe të shqetëson
  Nëse shef gjatë gjumit në ëndërr diçka qe të shqetëson

    Nëse shef gjatë gjumit-në ëndërr diçka qe të shqetëson atëherë: 1-Të pështyshë në anën tënde të majtë 3 herë 2-Kërko mbrojtjen e Allahut nga e keqja qe e ke parë 3- Të kthehesh në anën tjetër të krahut 4- Mos i trego askujt atë qe ke parë,çfarëdo qoftë ajo 5- Është mirë të ngritesh…

 • Rukje ( sherim me Kuran) për fëmijët
  Rukje ( sherim me Kuran) për fëmijët

  Për shkak të Rukjes gabimisht që u bëhet fëmijëve, e pash të arsyeshme që ta shkruaj mënyrën e saktë të Rukjes që duhet bërë prej nënave duke qenur të bindura se i tërë Kurani është shërim dhe se shërimi është në duar të Allahut. E vëndon dorën e djathë mbi kokën e fëmiut 1.Lexo suren…

Rukje

Shendeti

Përgjigja definitive, a janë apo jo HARIBO me xhelatinë derri
Përgjigja definitive, a janë apo jo HARIBO me xhelatinë derri

Bonbonet e gomës të kompanisë Haribo gjenden në raftet e shumë dyqaneve edhe në vendin tonë. Duke qenë se edhe në pamje të jashtme duken shumë tërheqëse, ndodhë që fëmijët tonë të ndalojnë dhe të marrin ndonjë paketim të tyre. Mesazhi.com ka hetuar në internet lidhur me prezencën e xhelatinës së derrit në bonbonet e…

Me Shume

Sëmundjet

 • Tuberkulozi
  Tuberkulozi

  Këshilla për parandalimin e tuberkulozit -Është e këshillueshme një ajrosje e vazhdueshme si dhe filtrim i ajrit. Është mirë që të dilet vazhdimisht për të marrë ajër të pastër në zonat që nuk kanë ndotje të ajrit. - Po ashtu edhe në shtëpinë tuaj nuk duhet të hyjë ajër i papastër, ndaj duhet të merrni…

 • Sëmundjet gjenitale
  Sëmundjet gjenitale

  Burimet mjekësore trajtojnë sëmundjet gjenitale,ngase ato janë tani ndër sëmundjet më të përhapura ngjitëse në botë. S’ka dyshim se sëmundjet gjenitale janë sëmundjet ngjitëse më të përhapura në Perëndim,pas mposhtjes se suksesshme të shumicës së sëmundjeve të tjera ngjitëse. Sëmundjet gjenitale janë shfaqur si sëmundje shume të rrezikshme ngjitëse. Revista mjekësore  transmeton një raport nga…

Categories

Archives