Sunday, 21/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Mburoja e muslimanit
  Mburoja e muslimanit

  Mburoja e muslimanit PASQYRA E LËNDËS Në vend të parathënies 3 Si mund të bëhet një lutje 6 Kohët më të përshtatshme për të marrë përgjigje për lutjet që bëjmë 9 Kur kemi frikë se mos bëjmë shirk 11 Kur zgjohemi nga gjumi 12 Kur veshim rroba të reja 15 Për dikë që ka veshur…

 • Simptomet e xhinit(mess): Vërejtje !!!
  Simptomet e xhinit(mess): Vërejtje !!!

  Simptomet e xhinit(mess): 1. Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit 2. Lëvizje të muskujve jonatyrore 3. Mospërqëndrim 4. Moskoncetrim 5. Ikje ose neveritje për kryerjen e namazit 6. Urrejtje për lexim të Kur’anit 7.Vështirsim gjatë ndëgjimit të ezanit 8. Bërja e gjynaheve 9. Ngushtim në gjoks 10. Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës 11. Mpierje të disa pjesëve të trupit 12. Nxehtësi në…

Rukje

Shendeti

CAJI I GJELBER MUNDE TA LARGOJE PLOTESISHTE AROMEN E RENDE
CAJI I GJELBER MUNDE TA LARGOJE PLOTESISHTE AROMEN E RENDE

CAJI I GJELBER MUNDE TA LARGOJE PLOTESISHTE AROMEN E RENDE Nese shqetesoheni per shkak te eres se keqe e cila del nga goja juaj, pervetesojeni shprehine e pirjes se cajit te gjelber. Ai do te largoje cdo gjurme te eres. Jo vetem qe ne kete menyre do te mposhtni kundermimin e keqe te gojes, por…

Me Shume

Sëmundjet

 • Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve
  Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve

  Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve Nevojitet që mjaltë të përzihet me uthull dhe me atë përzierje në mëngjes dhe mbrëmje të shpërlahet goja. Përveç kësaj, nevojitet që me mjaltë të masazhohen dhëmballët. Përndryshe, duhet përdorur misvakun në vend të brushes për dhëmbë, ndërsa mjaltin në vend të pastes për dhëmbë, kjo është mbrotja…

 • Mënyra të shërimit me kokërr të zezë !
  Mënyra të shërimit me kokërr të zezë !

  Mënyra të shërimit me kokërr të zezë ! 1. Për shërimin e kokë-dhembjes: Ibnul Kajjimi në librin e tij - Zadul Mead - në pjesën speciale rreth - Mjekësisë pejgamberike - ka thënë: Lyerja e kokës me vaj [vajimi] i kokës me të [vaj të kokrrës], bënë dobi kundër kokë-dhembjes së ftohët. -Mënyra e dytë:…

 • Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;
  Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;

  Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore; Doza ditore; 1) Vaj peshku&Omega 3, minimum 1000-1500mg (DHA&EPA) [GNC Triple Omega 1560mg] Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, forcon memorien dhe nyjet, mund të parandalon rrezikun nga kanceri…