Tuesday, 14/8/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

  • Video rukje – Deshtim ne martese dhe ne pasuri
    Video rukje – Deshtim ne martese dhe ne pasuri

    Qellimi i videove eshte vetdijsimi per rukje te mirefillte dhe edukim. Per te gjithe ata qe e kuptojne anglishten. Nese jeni te ndijshem ,ju preferojme qe te mos e shikoni. // // // 1) {ytcfg.d()[a[0]] = a[1];} else {for (var k in a[0]) {ytcfg.d()[k] = a[0][k];}}}}; // ]]>// Ruqya in London subsidiary of the Ruqya…

  • Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje
    Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje

      Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje Muhamedi salAllahu alejhi we selam ka thënë: Kush e thotë këtë mëngjes e mbrëmje 7 here i mjafton atë që e brengosin qeshtjet e kësaj bote dhe tjetres. HasbijAll-llahu la Ilahe il-la hu(ve),Alejhi tevekkeltu ve Huve Rabbul-’arshil-’adhim. (7 herë) Shqip: Më mjafton mua All-llahu; s’ka…

  • Prishja (divorci) e martesës – si shkak magjia
    Prishja (divorci) e martesës – si shkak magjia

    Prishja (divorci) e martesës Kjo është prej problemeve më të shpeshta, Allahu na ka dhënë një shembull se sa shumë të këqija mund të vijnë nga magjia:"...E, mësonin (njerëzit) prej atyre dyve atë (magji) me çka ndanin burrin prej gruas së vet(...)" El-Bekare, 2/102. Dy simptome janë veçanërisht dëshmi e këtij lloji të magjisë: Gruaja…

Rukje

Shendeti

Sëmundjet

  • Me mjalt kundër alergjisë
    Me mjalt kundër alergjisë

    Alergjia Në një filxhan mjaltë të hedhet vazelinë, vaj trëndafili dhe në mbrëmje të lyhet vendi ku paraqitet alergjia. Veç kësaj, duhet treguar përmbajtje që të mos merren ato që shkaktojn alergji, siç janë shembull vezët, mango. Gjithashtu, përveç lyerjes duhet që për çdo ditë të merret një lugë mjaltë.

  • Thartira
    Thartira

    Thartira Faleminderit prej Allahut, xh.sh., nuk kam vuajtuar nga asnjë sëmundje, për arsye se kam konsumuar shumë mjaltë. Mirëpo, papandehur pushova të marr mjaltë dhe u sëmura nga dizenteria e amebës (infeksion i zorrëve që përshkohet me dhembje në stomak, barkëqitje apo kapsllëk,) Sipas udhëzimeve të mjekëve fillova të përdorja tabletat të cilat më mundonin…

  • Shiriti i derrit dhe kurimi i tij
    Shiriti i derrit dhe kurimi i tij

    Shiriti i derrit eshte nje semundje e rende e cila prek zakonisht konsumuesit e mishit te derrit.Krijuesi i gjithshkaje e ka ndaluar ngrenien e tij ne bibel dhe ne Kuran.Shkaqet jane te shumta, nje prej tyre eshte shiriti i derrit.Eshte shume i gjate ne fund ka nje koke me tre nyje me madhesi pak me…

Categories

Archives