Tuesday, 14/8/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Lutje per shkaterrimin e sihrit te dashurise ose ndarjes se cifteve (zakonisht i bejne ciftet me pavetdije, ose te rinjte) Thuani lutjet cdo dite
  Lutje per shkaterrimin e sihrit te dashurise ose ndarjes se cifteve (zakonisht i bejne ciftet me pavetdije, ose te rinjte) Thuani lutjet cdo dite

  Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, i hapur dhe i fshehtë. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, o Ti që je Një i Vetëm në pushtetin dhe sundimin tënd dhe je veçuar me madhështi dhe fuqi absolute. Krijove e urdhërove, Ti nuk zhdukesh kurrë,…

 • Kushtuar maturanteve qe do te futen ne provim;
  Kushtuar maturanteve qe do te futen ne provim;

  Kushtuar maturanteve qe do te futen ne provim; Se pari; Ju uroj suksese e dalshi faqebardhe; ku te nderoni vetet edhe edukatoret tuaj! Se dyti; Sunetet e sabahut; farzin ne xhami ate dite. Dhikrin pas namazit sidomos Ajeti Kursij e tre Suret e fundit. Se treti; Kur te dalesh nga shpia dil me abdes, dil…

 • Kush thotë 100 herë
  Kush thotë 100 herë

  Nga Ebu Hurejra - radijallahu anhu - përcillet se Pejgamberi (sal-lallahu alejhi ve sel-lem) - ka thënë: "Kush thotë 100 herë: La ilahe il-lAllahu, vahdehu la sherike leh, lehul-mulku, ve lehul-hamdu, ve huve ala kul-li shej’in kadijr (Nuk ka të adhuruar përveç Allahut, i Cili është i Vetëm dhe nuk ka ortak. Atij i takon…

Rukje

Shendeti

Përse preken femrat më shumë nga kanceri?
Përse preken femrat më shumë nga kanceri?

Një studim nga Universiteti i Torontos, ka treguar se janë shumë më të predispozuara se meshkujt për t’u prekur nga llojet e kancerit të cilat shkaktohen nga cigarja, edhe nëse ato nuk kanë tymosur asnjëherë në jetën e tyre. Kjo sëmundje në fakt, ishte më e shpeshte te femrat afrikano-amerikane. 5.2 % e femrave në…

Me Shume

Sëmundjet

 • Cistet e vezoreve
  Cistet e vezoreve

  Cistet e vezoreve nganjëherë gjenden brenda vezoreve, e nganjëherë në sipërfaqe. Kjo qeskë është e mbushur me lëngje, apo me materie të fortë, por në disa raste me të dy materiet. Shumë hulumtues kanë thënë se shkaktari i këtyre cisteve është pjesërisht edhe debalancimi hormonal. Shkak i debalancimit hormonal mund të jenë disa rrethana të…

 • Si te mjekohemi per lythat qe na dalin ne duar, ne kembe?
  Si te mjekohemi per lythat qe na dalin ne duar, ne kembe?

  Si te mjekohemi per lythat qe na dalin ne duar, ne kembe? Per kete lloj shqetesimi, aplikoni nje shtrese te holle limoni ne pjesen ku te dhemb lythi(kalloja), fiksojeni me nje leukoplast dhe lereni ashtu per nje nate. Perserisni kete metode disa nete, derisa lythi te bjere.

 • Si ta largojmë erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë?
  Si ta largojmë erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë?

    Sidri largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë Hedhja e një sasije uji normal, në një kovë apo legen që mjafton për larjen e trupit dhe hedhja e 100 gr sidër të bluar në të, pasi përzihen mirë me njera-tjetrën bëhët dush (banjo) me këtë përzierje. Kujdes: është mirë që…

Categories

Archives