Saturday, 23/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Mësyshi dhe shërimi i tij nga këndi islam
  Mësyshi dhe shërimi i tij nga këndi islam

  Pejgamberi alejhi selam ka thënë: Mësyshi është realitet, nëse diçka i paraprinë “Kaderit” caktimit, i paraprinë mësyshi. Luteni Allahun që t’u mbrojë nga mësyshi, sepse mësyshi është realitet. E çfarë është mësyshi? “Mësyshi është shikimi me urrejtje ose simpati i shoqëruar me shprehje vlerësimi, admirimi e lavdërimi. Shikim ky i cili mund të sjellë ndonjë…

 • DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN
  DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN

  DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN أعوذ بكلمات الله التامات من غضبه وعقابه، وشر عباده، ومن همزات الشيطان وأن يحضرون Kërkoj mbrojtje nga Allahu, që me fjalët e Tij të përsosura të më ruajë nga zemërimi i Tij dhe nga dënimi i Tij, të më ruajë nga të këqijat e njerëzve, të më ruajë nga ngasjet…

 • Njeriu kur goditet me mësysh është para dy situatave
  Njeriu kur goditet me mësysh është para dy situatave

  Gjendja e dytë: Njeriu kur goditet me mësysh është para dy situatave: ose të dihet ai që prej tij ka ardhur mësyshi ose të mos dihet. Nëse dihet se nga kush është godit, atëherë kërkohet prej tij që të pastrohet. Sikur që i Dërguari i Allahut e urdhëroi Amir b. Rebia që të pastrohet për…

Rukje

Shendeti

FTONI
FTONI

Cydonia oblanda .L fam Rosaceae eshte bime drunore ku arrin gjatesin deri ne 5 m.pershtatet ne te gjidhe llojet e tokes ,prejardhjen e ka nga persia lulezon ne mujin maj dhe frytin e pjek ne gjysmen e dyte te mujit tetor.fryti peveq qe ka shije te mire ai perdoret edhe ne mjekesine popullore,perveq frytit perdoret…

Me Shume

Sëmundjet

 • Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës
  Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës

      Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës: Përziej një lugë të vajit të kokrrës së zezë me një lugë të vajit të ullirit dhe lyeje fytyrën me të. Qëndro në atë gjendje për një orë, pastaj laje fytyrën me ujë dhe sapun. Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka…

 • Terapia me e lehte per sherimin e migrenes
  Terapia me e lehte per sherimin e migrenes

  Terapia me e lehte per sherimin e Migrenes (semundje neurologjike me dhimbje pulsative te kokes, shpeshhere e shoqeruar me vjellje, fotofobi/ndjeshmeri ndaj drites, fonofobi/ ndjeshmeri ndaj zerave dhe aromave) eshte Hixhamja/Cupping, ku efekti mund te arrihet me 2-3 seanca njemujore apo tremujore, varesisht nga gjendja e pacientit.

 • Dhembjet në mëlçi
  Dhembjet në mëlçi

  Dhembjet në mëlçi Duhet marrë lëvoren e brendshme të lisit, të bluhet mirë dhe një lugë të përzihet me një filxhan mjaltë. Kjo përzierje merret çdo ditë në tesëll gjatë një muaji pa ndërprerje dhe ka efekt të shkëlqyeshëm, me ndihmën e Zotit.

Categories

Archives