Tuesday, 19/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Surja Jusuf – Jashtzakonisht emocionale – kunder pikellimit – Hazza Al Belushi

Surja Jusuf – Jashtzakonisht emocionale – kunder pikellimit – Hazza Al Belushi

A e ke pyetur ndonjëherë veten si kaptina Jusuf arrin të largojë mërzinë dhe të sjellë gëzimin?

Surja Jusuf – Jashtzakonisht emocionale – kunder pikellimit – Hazza Al Belushi

Degjoje suren Jusuf – Largoje merzine dhe pikellimin

Categories

Archives