Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Suksesi dhe mos suksesiSuksesi dhe mos suksesi

suksesi ne jete

 Mendo se çdo mos sukses që përjeton është një përvojë jetësore e cila i paraprinë secilit sukses dhe fitores. Sa do që zgjatë nata me doemos paraqitet agimi. Një i urtë ka thënë: “Suksesi është shkallët të cilat nuk mund ti kalosh me duar në xhepa”.