Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sihri i Abortit apo mosmbejtjes shtatzane.Sihri i Abortit apo mosmbejtjes shtatzane.

Sihri i Abortit apo mosmbejtjes shtatzane

Shkaqet dhe simptomat.
Nese i keni keto simptoma dhe shkaqe kerkojeni ndonje musliman te mirfillte qe ben rukje