Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Sihri a ndikon në aftësinë seksuale? ?

Sihri a ndikon në aftësinë seksuale? ?

magjia1

Sihri a ndikon në aftësinë seksuale? ?


Sihri është realitet të cilin mund ta mohojë vetëm mendjemadhi dhe mund të ndikoj në aftësinë seksuale. Secili njeri që është i goditur me këtë lloj të sihrit, duhet të përpiqet që të çlirohet prej tij, duke kërkuar ndihmë dhe mbrojtje prej Allahut të Lartësuar, të bëjë ibadete dhe të lutet sa më shumë. Në shërim përdoren metodat tradicionale sheriatike të shërimit të sihrit.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Preventiva nga mësyshi

Categories

Archives