Saturday, 15/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sigurohu a je i goditur me sy te keq (dhe smire) me kete rukjeSigurohu a je i goditur me sy te keq (dhe smire) me kete rukje

Sigurohu a je i goditu me sy te keq (dhe smire) me kete rukje
Degjoje cdo dite me kufje dhe qetesi maksimale ( mundesisht sy mbyllur)