Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SIGURIMI SHËNDETSORËSIGURIMI SHËNDETSORË

shendeti

SIGURIMI SHËNDETSORË
Thotë Allahu subhanehu ve teala:

“…pra ta dini se me të përmendur Allahun zemrat stabilizohen” (Er-Rad, 28.)
Andaj kujtoje shumë Allahun dhe do të kesh zemër të qetësuar dhe trup të shëndoshë.
Thotë i Dërguari i Allahut, alejhis-selam:
“Shëroni të sëmurit tuaj me sadaka.”
Hadithi hasen Albani.
Prandaj sadakaja është mburoja më e mirë kundër sëmundjeve.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Top