Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si t’i zgjedhim detyrat e ‘pamundshme”?Si t’i zgjedhim detyrat e ‘pamundshme”?

studenti
Ne nje universitet ne Kolumbi, nje student vonohet ne ligjerate. Pervec qe vonohet, ai ishte i rraskapitur e i lodhur. Ashtu ate e zen gjumi ne klase.
Kur del doktori nga klasa , studentit i del gjumi, e ne drrase i sheh te shenuara 2 detyra matematikore.
I shenon ne fletore shpejt e shpejt dhe pas ligjeratave shkon ne bibliotek per te zgjidh ato 2 detyra matematikore.
4 dite iu deshten studentit per te zgjidh njeren detyre.
Ne oren e rradhes me doktorin e matematikes, studenti ngren doren dhe i thote profesorit : Doktor une e zgjidha njeren detyre qe na dha detyre shtepie. Me morri 4 dite dhe zgjidhja ja ku eshte ne 4 flete.
Doktori cuditshem tha: Po une nuk ju dhash detyre shtepie, ato qe i shkrova ne drrase ishin 2 detyra qe matematika sot e kesaj dite nuk ka zgjidhje per to.
Ndersa fal teje , ka mbet vetem nje.
Nganjehere nevojitet vetem bindja per te arritur te ” paarritshmen”.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Top