Monday, 16/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të veprojmë kur ndjejmë dhimbje në trup?Në këndvështrim profetik!


Si të veprojmë kur ndjejmë dhimbje në trup?Në këndvështrim profetik!


trupi njeriut

-Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij-

Vendos dorën në vendin që të dhemb dhe thuaj: Bismilah (3 herë), dhe pastaj thuaj: Eudhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhadhiru (7 herë).

Në emër të Allahut.

Kërkoj mbrojtjen e Allahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikohem.

Muslimi 4/1728.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Një metodë vetëmjekuese dhe 100% e sigurt, InshaAllah
Tags:

Categories

Archives