Thursday, 22/6/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të përcaktojmë nëse një vezë është e freskët?


Si të përcaktojmë nëse një vezë është e freskët?


vezet

1. SHUMË E FRESKËT – Një vezë shumë e freskët do të fundoset në fund dhe do të shtrihet në anën e saj.
2. NJË JAVË E VJETËR – Një vezë e vjetër një javë do të pushoj në fund, por, fundi i saj i trashë do të ngritet pakëz.
3. TRE JAVË E VJETËR – Vezët e vjetra tri javë do të balacohen ashtu që pjesa e ngushtë do të jetë në fund kurse pjesa e trashë tërërsisht e ngritur.
4. VEZËT E KËQIJA- Vezët e vjetra do të notojnë, duke pluskuar nëpër sipërfaqen e ujit. Këta pluskues duhet që të hedhen sepse nuk janë të mirë që të hahen. 

Një shkrim tjetër i dobishëm  10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini
Tags:

Categories

Archives