Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??


Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??


dhimbjet

Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??

Metoda e drejtë (me ngjure jeshile) Dhe metoda Gabim (me ngjyre te kuqe).
75% e njerëzve të botës janë duke vuajtur nga dhimbjet e shpindës.

Andaj shiko foton dhe mëso se cilat pozita janë të preferueshme dhe cilat nuk preferohen. Ruaje sistemin osteo-muskularë për levizje sa më të mira dhe shëndet të plotë.

Përshtati: Dr Uvejsi, Preshevë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  A është sunnet që bashkëshorti të lozë me gruan dhe ta ledhatojë atë para marrëdhënieve seksuale?
Tags:

Categories

Archives