Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të jetosh i lumtur?Si të jetosh i lumtur?

Jeto me familjen mesatar, mes butësisë dhe ashpërsisë.
Jeto me njerëzit mesatar, mes izolimit dhe përzierjes.
Jeto me vëllezërit mesatar, mes shakasë dhe seriozitetit.
Jeto me nxënësit mesatar, mes respektit dhe thjeshtësisë.
Jeto me fëmijët mesatar, mes rreptësisë dhe mëshirës.
Jeto me sunduesit mesatar, mes distancimit dhe afrimit.
Jeto me barkun mesatar, mes urisë dhe ngopjes.
Jeto me trupin mesatar, mes lodhjes dhe rehatisë.
Jeto me nefsin tënd mesatar, mes privimit dhe dhurimit.
Jeto me Zotin tënd mesatar, mes frikës dhe shpresës.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Top