Wednesday, 23/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ndikon stresi në sëmundjet psikosomatike?Si ndikon stresi në sëmundjet psikosomatike?

Pyetje:
Jam e interesuar të di diçka më tepër se si ndikon stresi në sëmundjet
psikosomatike. Dua të marrë sqarimet e juaja sepse ju jepni sqarime të
qarta. Besoj se do të më kuptoni dhe do t’i përgjigjeni pozitivisht kërkesës
sime.
Faleminderit për mirëkuptim!
Me respekt, Anita.


Përgjigje:
Kjo është një pyetje e rëndësishme për kategori të njerëzve të caktuar që përballen me stres. Mirëpo, është e natyrës së psikologjisë dhe faqja jonë nuk posedon kuadro të tillë. Andaj, ju sugjerojmë dy gjëra:

Që të pyesni ndonjë mjek psikiatër në vendet dhe web faqet adekuate dhe  të lexoni librin “Mënyra të dobishme për jetë të rehatshme”, botuar nga SH. B. Gjurma, shtator 2007.

Muhamed Dërmauku