Tuesday, 16/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHUMË PREKËSE… Lexoje!SHUMË PREKËSE… Lexoje!

femije

SHUMË PREKËSE… Lexoje!

Një grua e lirë siriane që ua mëson fëmijëve Kur’anin përmendësh në Siri thotë:
Në mesin e fëmijëve është një vogëlushe 9 vjeçare, sa herë që kërkoj nga ajo të mëson një sure-kaptinë nga xhuzi Amme – ajo mëson më tepër se sa kërkoj prej saj, dhe kur unë e lavdërova dhe i thash: Allahu të bekoftë, u çudita me përgjigjen e saj që më bëri të qajë: “Pasha Allahun, oj zonjushe, më duhet ta përfundoj xhuzin me shpejtësi, sepse nuk e dimë kur biem shehid“!!

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

Tags: