Sunday, 16/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shume media dhe njerez ne bote tallen me djalin e Trampit per shkak te veprimeve te tij,por …Shume media dhe njerez ne bote tallen me djalin e Trampit per shkak te veprimeve te tij,por …

Shume media dhe njerez ne bote tallen me djalin e Trampit per shkak te veprimeve te tij,por shume prej tyre se dine qe ky femije eshte me autizem, ndaj ky eshte edhe shkaku qe Trampi eshte kunder vaksinimit.