Tuesday, 23/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shoku i vërtetë


Shoku i vërtetë


Shoku

SHOKU I VËRTETË

I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni.
Shkaku!!!
Ai thotë: shoku im ka vdekur prej një kohë të gjatë, megjithatë unë nuk ia kam fshirë numrin e telefonit.
Edhe nëse e ndërroj celularin dhe regjistroj emrat nga e para, emrin e tij e vendosi në mesin e emrave dhe numrave tjerë.
E kanë pyetur pse vepron kështu derisa ai ka vdekur?
U përgjigj: nuk e fshijë emrin e tij, ngaqë sa herë që kaloj emrat dhe shoh emrin e tij lutem për atë që Allahu ta mëshirojë.
Sa e bukur është shoqëria kur është e sinqertë.

Përshtati: Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Thëniet e mendimtarëve me famë botërore rreth Islamit,Kur’anit dhe Muhammedit alejhi selam
Tags:

Categories

Archives