Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Shkaqet, pse na mungojnë buzëqeshjet ?


Shkaqet, pse na mungojnë buzëqeshjet ?


mungon buzeqeshje mjeksiaislame

Shkaqet, pse na mungojnë buzëqeshjet(?)

1- Nëse i buzëqeshë ndonjë personi të huaj, thotë: a mos vallë më njihni !?
2- Nëse i buzëqeshë vëllaut tënd, të thotë: Mos ndoshta dëshiron diçka?!
3- Nëse i buzëqeshë babait, të thotë: Mos po kërkon para?!
4- Nëse i buzëqeshë nënës, të thotë: Hë, mos ke thyer ndonjë gjë?!
5- Nëse i buzëqeshë në vete, të thonë: idiot.

Përktheu: Valdet Kamberi

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Lufta për ndërrimin e koncepteve dhe kuptimeve të tyre të vërteta nga armiqtë e islamit

Categories

Archives