Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

SHKAQET E SUKSESIT…SHKAQET E SUKSESIT…

miresia

 

Derisa po qëndroja në dhomën time dhe po shikoja lartë në tavan, më erdhi në mendje një pyetje:

“Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?”

Dhe përgjigjen e gjeta brenda dhomës ku rrija..

“Aspiratat janë të larta!” –më tha tavani.

“Shpreso të ardhmen!” – më tha dritarja.

“Koha është e shtrenjtë!” – më tha ora.

“Fillo me veten tënde!” – më tha pasqyra.

“Shtyje me forcë!” – më tha dera.

Dhe… “Vendos dëshirat e tua në sexhde sepse Allahu nuk harron!” – më tha Toka.

 

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi