Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHKAKTARET E CELULITITSHKAKTARET E CELULITIT

SHKAKTARET E CELULITIT

1- Dietat janë të dëmshme dhe gjithmonë krijojnë shtresa dhjamore në trupin e femrave.
2- Stresi bën që muskujt dhe indi dhjamor të trashen.
3- Trashëgimia është gjithmonë faktor për formimin e celulitit.
4- Duhani edhe në rast se një shkon në palestër, gjithmonë është e rrezikuar nga celuliti në rast se pi duhan.
5- Uji. Marrja e pamjaftueshme e ujit formon celulitin.
6- Mungesa e ushtrimeve. Është e këshillueshme që pesë herë në jave të bëhen ushtrime nga 20 minuta.