Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shihemi në gjyq (6 tetor 2013) – E diela shqiptare


Shihemi në gjyq (6 tetor 2013) – E diela shqiptare


shihemi ne gjyq

Një shkrim tjetër i dobishëm  Në Siri po shkatërrohet xhamitë më të vjetra dhe në përgjithësi trashëgimia kulturore

Categories

Archives