Wednesday, 19/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shetitja dhe pikniku në natyrë çliruese për shpirtinShetitja dhe pikniku në natyrë çliruese për shpirtin

natyra medito

Ushtrimet.
Shetitja dhe pikniku ne natyre eshte shume i dobishem per njeriun ne te gjitha rastet, sidomos kur del ne natyre te bukur, te gjelber dhe ku ka uje qe rrjedh. Meditimi ne krijesat e Allahut dhe frymemarrja e thelle, te qetesojne shpirtin dhe i japin fuqin atij. Po keshtu, zhdervjellja dhe loja ne natyre eshte shume e dobishme dhe qetesuese e çliruese e shpirtit nga merzitjet e brengat e tij ne dynja.