Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sheroje pikellimin! Keshille nga Ibn el-Xheuzi

Sheroje pikellimin! Keshille nga Ibn el-Xheuzi
” Shërimi i pikëllimit dhe ideve të lindura nga shikimi ” – Ibn el-Xheuzi

pikellimi shikimi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Me çfarë lutje duhet ti lutem Zotit që të më dhurojë një fëmijë?

Categories

Archives