Saturday, 27/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shërimi i dhembjeve të veshit dhe shurdhimit të rastit


Shërimi i dhembjeve të veshit dhe shurdhimit të rastit


Shërimi i dhembjeve të veshit dhe shurdhimit të rastit:
Për trallisje: Të lyhet tëmthi në dy anët [pjesa në mes të ballit, faqeve dhe veshit] dhe pjesa e pasme e kokës me vaj të kokrrës së zezë.
Për dhimbje të veshit: Pikohet në vesh vaji i kulluar mirë i kokrrës së zezë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  10 ilacet e shpirtit dhe trupit

Categories

Archives