Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Shendeti mendorShendeti mendor

Shendeti mendor luan rol te madh ne menyren se si njerezit ndihen dhe sillen. Ne pergjithesi, individet me shendet te mire emocional:
● e pranojne veten ashtu siç jane
● qendrojne ne kontakt me realitetin
● perballojne stresin dhe zhgenjimin
● brengosen sinqerisht per te tjeret
● mund t’i pershtaten ndryshimeve
● e marrin veten shpejte (jane resiliente)

Shendeti emocional eshte trampoline e ngritjes se shkathtesive komunikuese, e fitimit te pervojave te reja, perpjekjen emocionale, vetebesimit si dhe, eshte parakusht i suksesit ne shkolle, pune, prindesi dhe ne raportet me te tjeret.