Thursday, 19/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shejtani dhe deshira e tij e madhe

Shejtani dhe deshira e tij e madhe

zjarri

Deshira e shejtanit të mallkuar është ta pikëlloj dhe dëshproj besimtarin.
Pikëllimi e dobëson zëmren,frikë në vendim marrje dhe e humbë vullnetin dhe dëshirën për jetë.

Allahu pikërishtë për këtë u drejtohet besimtarëve në kuran ku thotë:
E mos u dobësoni (fizikisht) dhe mos u dëshpëroni (shpirtërisht) derisa ju jeni më të lartit, po qe se jeni besimtarë të sinqertë.
Ali Imran-139

Një shkrim tjetër i dobishëm  POROSITË E PRINDIT PËR TË BIRIN QË SYTË MI LOTUAN!!
Tags:

Categories

Archives