Tuesday, 22/8/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

SHBA kërcënohet nga mësymja e 1 trilion gjinkallave

SHBA kërcënohet nga mësymja e 1 trilion gjinkallave

gjinkallaNë javët e ardhshme Bregdeti Lindor i SHBA-së do të duhet të përballet me një mësymje unike të gjinkallave përkatësisht përmasave të veta. Ky fenomen i rrallë përsëritet në periudhën maj-qershor me një interval kohor prej 17 vjetësh.

Shkencëtarët presin që numri i gjinkallave në Bregdetin Lindor të jetë të paktën 600 herë më i madh sesa numri i banorëve që jetojnë atje. Sipas vlerësimeve të ndryshme, “hordhia” e insekteve do të ketë në përbërje të saj nga 30 miliardë deri në 1 trilion specie.kohaislame/

Një shkrim tjetër i dobishëm  S’mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta dhe ku dashuria nuk ekziston më

Categories

Archives