Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

SHBA-ja kreu një tjetër testim të sistemit të mbrojtjes anti-raket


SHBA-ja kreu një tjetër testim të sistemit të mbrojtjes anti-raket


Shtetet e Bashkuara për herë të parë testuan elementët e sistemit të mbrojtjes antiraket, duke lëshuar nga deti njëherazi dy raketa interceptore me koka që shkëputen në drejtim të objektivit, njoftoi Pentagoni.

anti raket test shba
Raketa-shënjestër u lëshua nga baza në ishujt Hawaii. Kryqëzori raketor “Lake Erie”, i ndodhur në Oqeanin Paqësor, e ndoqi objektivin dhe lëshoi në drejtim të tij dy raketa, njëra prej të cilave goditi mbushjen luftarake që u shkëput nga raketa-shënjestër.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Erdoan:Hakan Shukur djale i kombit shqiptar

Categories

Archives