Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHBA dhe Irani shtrëngojnë duart


SHBA dhe Irani shtrëngojnë duart


irani

Ministri i Jashtëm i Iranit Xhevad Zarif ka shtrënguar duart për herë të parë me homologun e tij amerikan John Kerry, gjatë qëndrimit të tyre në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së. Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për çështjet e jashtme dhe të sigurisë, Ketrin Eshton tha se ata kishin bërë një diskutim të konsiderueshëm rreth asaj se cilët janë hapat e duhur për të shkuar përpara me bisedimet për planin bërthamor të Iranit. Kjo është shenjë se Irani dhe SHBA kanë filluar ti renovojnë marëdhëniet e tyre të ngrira, të cilat deri tani kanë rezoltuar me sanksione ndaj republikës iraniane. /mesazhi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Korea e Veriut zotohet të vazhdojë të lëshojë satelitë

Categories

Archives