Friday, 22/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shafrani si afrodiziak

Shafrani si afrodiziak

tumerik shafran

SAFRANI – emër me prejardhje semite që do të thotë i verdhë, sepse kjo bimë lëshon ngjyrë të verdhë. Lulet e kësaj bime mblidhen pas lulëzimit dhe thahen në vende të posaçme. Kjo bimë qysh prej kohërave të lashta është e njohur si afrodiziak.

Categories

Archives