Thursday, 13/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sexsizmi i shoqerise, eshte program per degjenerimin e shoqeriseSexsizmi i shoqerise, eshte program per degjenerimin e shoqerise

Sexsizmi i shoqerise, eshte program per degjenerimin e shoqerise.

Sot eshte fare normale te shikoshe skena sexsuale ne media dhe kjo nuk eshte e rastesishme, por behet simbas nje programi te caktuar, per ti dhene shoqerise nje drejtim te percaktuar simbas deshirave te sundimtareve te botes qe mes programeve te tilla degjeneruse, kontrollojne me lehtesishte shoqerine.

Programimi i degjenerimit sexual te shoqerise, ka filluar menjehere mbas vrasjes te presidentit amerikan John Kennedyt, ku shoqeria amerikane kaloi ne nje periudhe liberalizimi masiv te shoqerise. Rolin kryesor ne percimin ne shoqeri te kesaj ryme degjeneruse e mori Hollivudi qe mes filmave te saj, filloi shpelarjen e trrurit te rinise qe ra menjeher preh e kesaj epidemie qe gjate viteve u perhap masivishte mes rinise amerikane, qe si te hipnotizuar, largoheshin nga shtepite e prinderve te tyre dhe jetonin te pavarur ne bashkesi te perdala Hippies.

Ky ishte vetem fillimi se me mordenizimin e jetes dhe industries te filmit, program i liberalizimit dhe sexsizmit te shoqerise, filloi te ishte shume me i intesifikuar. Ne filmat e hollivudit, filluan te cfaqeshin filma te ndryshem televizive, ku aktoret kryesore ishin vajza te reja gjysem lakuriq dhe klubet e nates ku rinia kalonte kohen mes qejfeve dhe alkolit.

Paralelishte, filloi edhe pasqyrimi i modes ne televizion qe kontrollohej nga industria e sexzismit, ku modelet e bukura filluan te cvisheshin lakuriqe dhe te prezantonin lirshem trupin e tyre. Vajzat bukuroshe dhe sexy, filluan te zinin nje vend te rendesishem ne televisionet publike, duke nisur me spikeret e zakonshme te lajmeve dhe prezantueset e emisioneve te ndryshem televizive.

Programi i sexsizmit te shoqerise, filloi te cfaqej edhte tek femijet dhe ne kete degjenerim, nje rol te rendesishem pati edhe shoqeria e filmit Disney qe me liberalizimin e morralit te rinise, futi kulturen e sexsizmit dhe te degjenerimit. Sot ky program degradues e degjenerues per shoqerine, ka kaluar ne nje faze tjeter te rezikshme, ne fazen e shkaterimit te familjes, mes propagandimit te homoseksualiamit dhe modelit te perklryer te “single mother” (nenave pa burre) qe ne perendim ka arritur tek shifrat e 40% te nenave me femije qe nuk jane martuar kurre. Vetem ne kete forme duke degjeneruar shoqerine e shkateruar familjen, sundimtaret tane e kane me te sigurt per te na kontrolluar e sunduar lehtesishte boten.

G.S.