Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Senatorët diskutojnë për Sirinë, McCain luan poker


Senatorët diskutojnë për Sirinë, McCain luan poker


Argumentet e shtruara në tryezë nuk ishin interesante dhe iPhoni në dorë ishte më i rendesishem.

mc cain

Kështu, në kohën kur kolegët e tij disktuonin mbi mundësinë e mbështetjes së presidentit Obama për një ndërhyrje në Siri, senatori veteran republikan, Joh McCain zgjodhi të luante poker nga aparati i tij celular.

Ai u “kap mat” nga fotografi i “Washington Post” dhe fotoja shpejt ka zënë faqet e para të mediave online duke ngritur pikëpyetje mbi seriozitetin e diskutimit të krizës siriane në Komisionin e Jashtëm të Senatit amerikan.

poker mccain

Një shkrim tjetër i dobishëm  Papa Françesku: Të ketë mirëkuptim mes të krishterëve dhe myslimanëve

Categories

Archives