Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sëmundjet të cilat i shkakton zemërimiSëmundjet të cilat i shkakton zemërimi

depresioni zemerimi

Sëmundjet të cilat i shkakton zemërimi:

-Dhembja e kokës

-Pagjumësia

-Ankthi i potencuar

-Depresioni

-Pasiguria

-Ndryshimi i mendjes

-Tensioni i lartë e gjakut

-Problemet e lëkurës si ekcema

-Problemet e stomakut si dhembje

-Infarkti dhe

-Insulti-pika në tru.