Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Sëmundjet reumatizmale


Sëmundjet reumatizmale


reuma

Sëmundjet reumatizmale:

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].
Marrja e dozës orale ditore dhe aplikim në pjesët me dhembje dy herë në ditë për rreth tre muaj.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve
Tags:

Categories

Archives