Friday, 26/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sëmundjet që mund të shërohen me hixhame


Sëmundjet që mund të shërohen me hixhame


Disa nga konditat ku mund te perdoret me sukses hixhama janë:
1. Dhimbja e kokes
2. Dhimbjet e shpines e shtylles kurrizore ne pergjithesi
3. Arthritet
4. Kapslleku dhe barkeqitjet
5. Dobesimi nga arsye te ndryshme
6. Shiatiku apo ishiazi
7. Probleme te lekures
8. Shterngime periodike te barkut
9. Mbipesha
10. Depresioni dhe migrena
11. Steriliteti tek femrat dhe meshkujt
12. Urinimi naten tek femijet etj.Sëmundjet që mund të perfitojnë nga aplikimi i Hixhames.

• Dhimbjet e kyceve dhe muskujve
• Infertiliteti
• Çrregullimet seksuale te ndryshme
• Semundjet reumatike
• Hypertensioni arterial
• Infexionet e gjirit
• Djeresitjet naten
• Ftohjet e sinuseve
• Insomnia ose mungesa e nuhatjes.
• Pika ne tru
• Temperaturat e larta
• Dhibmjet e gjoksit
• Asthma bronkiale
• Semundjet e gjakut.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Çfarë shëron hixhami ?

Categories

Archives