Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sëmundjet e grave dhe lindjaSëmundjet e grave dhe lindja

mjalt uje

Sëmundjet e grave dhe lindja

Nëse gruaja, kur të fillojnë dhembjet e lindjes, do të merrte një filxhan mjaltë, lindja, me ndihmën e Zotit, do të lehtësohet. Pas lindjen gruaja duhet të marr shumë mjaltë me bukë elbi të shtëpisë. Për cilklim menstrual të rregullt dhe largimin e dhembjeve gruaja duhet të pi një gotë çaj fshese me mjaltë në mëngjes dhe darkë.