Tuesday, 17/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Selinoja, lakra kineze


Selinoja, lakra kineze


Selinoja, lakra kineze !!

Selinoja, lakra kineze kanë formën e kockave dhe në fakt forcojnë kockat dhe shëndetin e tyre. Kockat përmbajne 23% natrium po aq sa eshe këto perime që kemi cekur.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Shega - Përdorimi i shegës në mjekësinë popullore

Categories

Archives