Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Secilit prej jush do t’i flasë Zoti i vet, ku midis tij dhe Zotit nuk do të ketë as përkthyesSecilit prej jush do t’i flasë Zoti i vet, ku midis tij dhe Zotit nuk do të ketë as përkthyes

“Secilit prej jush do t’i flasë Zoti i vet, ku midis tij dhe Zotit nuk do të ketë as përkthyes dhe as pengesë (perde). Me atë rast, shikon nga e djathta e tij dhe nuk sheh asgjë tjetër përveç veprave (të mira) që ka kryer. Më pas shikon nga e majta e nuk sheh tjetër përveç veprave (të këqija) që ka kryer. Pastaj sheh përpara vetes dhe nuk sheh tjetër përveç zjarrit. Prandaj, ruajuni nga zjarri duke dhënë lëmoshë qoftë edhe një gjysmë hurme.” hadith Buhariu, Muslimi.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top