Saturday, 25/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Secili prej nesh ka nevojë për katër lloj ushqimesh!


Secili prej nesh ka nevojë për katër lloj ushqimesh!


shendeti

Secili prej nesh ka nevojë për katër lloj ushqimesh:

Ushqimin e mendjes – me lexim

Ushqimin e shpirtit – me adhurim

Ushqimin e trupit – me sport

Ushqimin e barkut – me ngrënien e ushqimeve të rëndomta.

Dr. Aid El-Karni

Një shkrim tjetër i dobishëm  Perzieni kripë dhe sheqer para se të fleni - efekti do tju befasoj

Categories

Archives