Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:


Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:


lutje ne nje vend

Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, thotë:
“Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:

Eudhu Bikelimatil-lahit-tammati min sherri ma haleka –kërkoj strehim te Fjala e Allahut e plotë nga sheri i çdo gjëje që ka krijuar, sigurisht se nuk do ti bëje asgjë dëm deri sa të shpërngulet nga ai vend”.

Muslimi

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Mburoja e muslimanit (Dhikri i sabahut dhe mbrëmjes)
Tags:

Categories

Archives