Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa kushton 1 kg mjalte?Sa kushton 1 kg mjalte?

mjalti xhini

Sa kushton 1 kg mjalte?
Per te prodhuar nje kilogram mjalte,nje blete i duhet te thithe nektarin e 12 milion luleve dhe per kete te pershkoje nje rruge me gjatesi rreth 300.000 kilometra.