Wednesday, 23/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje shume e fuqishme kunder syrit te keq dhe smiresRukje shume e fuqishme kunder syrit te keq dhe smires

Rukje shume e fuqishme kunder syrit te keq dhe smires

Degjoje cdo dite me sy mbullur ne qetesi me kufje.
Nese di te lexosh Kuran lexoj keto ajete te njejta shpesh cdo dite.