Sexta-feira, 22/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana, Albania
0C

Rukje për shiatikunRukje për shiatikun

Rukje për shiatikun

Shkruaj: “Me emrin e Allahut! O Allah, Zoti i gjithçkaje, Zotëruesi i gjithçkaje dhe Krijuesi i Gjithçkaje! Ti më ke krijuar mua dhe nervin shiatik. Mos i jep atij pushtet mbi mua, e mos më lejo mua që ta pres atë. Më shëro mua plotësisht dhe ma zhduk sëmundjen! Askush tjetër nuk shëron, përveç Teje!”