Sunday, 21/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje e fuqishme per vonese te marteses (apo mosmartese dhe probleme martesore)Rukje e fuqishme per vonese te marteses (apo mosmartese dhe probleme martesore)

Rukje e fuqishme per vonese te marteses (apo mosmartese dhe probleme martesore)

Degjoje cdo dite minimumi 3 here ne dite …(me se miri pas cdo namazi te dites dmth 5 here)
Me kufje,me qetesi.
Allahu eshte Sheruesi, per me teper info kerkoni ndonje musliman te besueshem qe ben rukje te mirefillte.