Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akademiket dhe gjenite)Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akademiket dhe gjenite)

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akamdemiket dhe gjenite)

Degjoje cdo dite me degjuese me sy mbyllur
Beni dua Allahu me shkaterru mesyshin,hasedin dhe sihrin qe ndikon ne dije, zgjuaresi dhe intelegjence.